You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Club NĂ utic Porto Colom

Portocolom és la sortida a la mar del municipi de Felanitx, amb una població de 17.780 habitants (cens 2019) i una densitat de 102 habitants per quilòmetre quadrat.

La localitat de Portocolom és la segona amb més població del terme municipal, amb 4.483 habitants. És considerada com una de les més belles viles marineres de l'arxipèlag balear i un lloc excepcional per a gaudir d'experiències nàutiques.

La Badia de Portocolom està delimitada per la Punta des Raconás (on es troba situat el seu icònic far) i la Punta de Ses Crestes. La dàrsena protegida per aquests dos caps és la segona més gran de les Illes Balears, per darrere de la del port natural de Maó, i ofereix seguretat a les embarcacions amarrades en un ampli rang de vents.

 

Servicios

 

El punt més segur i millor condicionat del port natural de Portocolom és el club nàutic Portocolom, el qual disposa de 252 amarraments per a eslores des de 6 fins a 20 metres (amb un calat de 2,5 metres), 32 d'ells destinats a embarcacions en trànsit.

Els pantalans del club ofereixen aigua dolça i electricitat, a més de la possibilitat d'hissar vaixells de fins a 20 tones i una àmplia zona d'encallada. Els usuaris, ja siguin socis o tripulants d'embarcacions de pas, poden fer ús dels serveis de WC, dutxes i vestuaris.

Port

 1.  252 Amarraments
 2.  Amarraments per embarcacions en trànsit
 3.  Eslora màxima: 20 metres
 4.  Calat màxim: 2,5 metres

Serveis

 1.  Aigua
 2.  Electricitat
 3.  Grua de fins a 20 tones
 4.  Zona d'encallada
 5.  WC
 6.  Dutxes
 7.  Saló d'actes
 8.  Rampa de vela lleugera

Redes Sociales

Fotos

Volver

Situación

 • latitud:    39° 25' 26" N
 • longitud:   3° 15' 39" E